maandag 31 juli 2023

3x Goud, 2x Zilver, 3x Brons, en plaatsing Kampioenschappen voor The Maranto’s.

Zaterdag 1 juli 2023 had de Westlandse Baton Twirl Vereniging “The Maranto’s” uit Ter Heijde aan Zee de laatste baton twirl wedstrijd van het seizoen in het Zeeuwse stadje Goes. De dames van The Maranto’s hadden er weer keihard voor getraind en zij waren er helemaal klaar voor. En de vaste supporters waren ook nu weer aanwezig om de dames aan te moedigen. De deelnemers van The Maranto’s kwamen uit in verschillende twirl onderdelen welke over de gehele wedstrijd verdeeld waren.

Deze wedstrijd konden de toeschouwers genieten van zo’n 115 verschillende baton twirl routines (shows) van solisten, duo’s, ensembles en groepen. En alle Maranto’s routines gingen ook goed tot super goed. Feline Hupkes deed weer voor de eerste keer mee met een nieuwe routine in het onderdeel Dans Twirl Jeugd 1 en zij sleepte meteen het goud in de wacht. Haar oudere zusje deed mee in het onderdeel Dans Twirl Jeugd 2 Basis en zij behaalde brons en Carmen Troll behaalde in dit zelfde onderdeel de vierde plaats. Angie van der Lugt behaalde in het onderdeel Dans Twirl Junior Basis de achtste plaats. Lizzy Oomens behaalde in het onderdeel Dans Twirl Senior Basis de zevende plaats en in dit zelfde onderdeel werd Michelle Schuit tiende. Nikki Smit behaalde in het onderdeel Solo Youth N3 de vierde plaats. En in het onderdeel Freestyle Solo Youth N3 behaalde Nikki Smit wel een podiumplaats met de derde plaats met brons en in dat zelfde onderdeel behaalde Tessa van der Zaan de vierde plaats. Monique van der Knaap mocht in het onderdeel Solo Adult N3 ook het erepodium betreden en mocht het goud in ontvangst nemen. In het onderdeel Freestyle Solo Senior N3 behaalde Daney Rompas een mooie tweede plaats met zilver en in dat zelfde onderdeel behaalde Maaike Lugtenburg de vierde plaats. Het jongste duo van The Maranto’s, Carmen Troll & Feline Hupkes, behaalde in het onderdeel Duo Dans Twirl Jeugd 2 Basis een mooie vierde plaats. In het onderdeel Freestyle Pair Youth N3 deed het jeugd ensemble van The Maranto’s mee. Normaal bestaat dit ensemble uit Nikki Smit en Maaike Lugtenburg en Daphne Ruinard, maar omdat Daphne helaas nog steeds last heeft van een niet twirl gerelateerde blessure viel Tessa van der Zaan voor haar in zodat het ensemble toch aan deze wedstrijd kon deelnemen. De dames behaalden hier het goud. In het onderdeel Duo Dans Twirl Senior Basis mochten Monique van der Knaap & Daney Rompas op het erepodium het brons in ontvangst nemen. En deze dames mochten voor het onderdeel Artistic Pair Senior N3 nog een keer het erepodium op om ook nog voor dit onderdeel eens zilver in ontvangst te nemen. 

Maar dat was nog niet alles, want Feline Hupkes, Willemijn Hupkes, Angie van der Lugt, Lizzy Oomens,

Monique van der Knaap & Daney Rompas (duo dans twirl) en het Ensemble Nikki Smit, Maaike Lugtenburg en Tessa van der Zaan (deze keer als invaller) zijn ook nog eens geplaatst voor de Zuid-Hollandse kampioenschappen. En in het onderdeel Freestyle solo internationaal is Daney Rompas geplaatst voor het NK en in het onderdeel Artistic Pair Internationaal is het duo Daney Rompas & Monique van der Knaap eveneens geplaatst voor het NK. Wij zijn uiteraard ontzettend trots op al onze meiden.

Meer weten over de Westlandse Twirl Vereniging The Maranto’s? Neem dan contact op via 06 30 95 59 53 of mail naar: info@themarantos.nl 

Angie van der Lugt
Carmen Troll
Daney Rompas
Carmen Troll en Feline Hupkes
Duo Daney Rompas en Monique van der Knaap
Duo Daney Rompas en Monique van der Knaap
Duo Nikki Smit en Tessa van der Zaan
Ensemble Maaike Lugtenburg, Nikki Smit en Tessa van der Zaan
Feline Hupkes
Lizzy Oomens
Maaike Lugtenburg
Michelle Schuit
Monique van der Knaap
Nikki Smit
Nikki Smit
Tessa van der Zaan
Willemijn Hupkes
Allemaal blije gezichten
En natuurlijk ook even een foto met een blije en trotse voorzitter.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten