Team 3

Bijgewerkt: 24-2-2019

Team 3 is ons jongste Twirlteam van The Maranto's. Vanaf 3 jaar kunnen kinderen al komen twirlen bij ons. Uiteraard is de training op speelse manier, met veel dans en spelletjes. Zij leren de basis van het Twirlen aan, dit doen we door middel van een rapport.

Onze jongste leden proberen wij zoveel mogelijk mee te nemen met optredens, op deze manier leren zij erg snel en de jongste dametjes vinden optreden altijd erg leuk. Ze krijgen van het publiek dan ook altijd veel applaus.

Vanaf 2016 nemen ook onze jongste leden deel aan wedstrijden. We hebben een Freestyle team, het team is heeft nu al behoorlijk wat keren mogen deelnemen aan een NTSB Twirl wedstrijd. Ook in 2019 gaan zij weer gewoon de wedstrijdvloer op en er gaan ook een aantal dametjes deelnemen met een Freestyle solo routine. Op dit moment zijn zij hard aan het trainen voor hun nieuwe wedstrijd routine, super spannend. De dametjes zijn al behoorlijk goed vooruit gegaan met hun twirl niveau, dus dan hoort daar een nieuwe routine bij. Gaat weer een leuk Twirl jaar worden.

Informatie team 3:
Training elke donderdag van 18:30 uur t/m 19:30 uur.
Gymzaal de Zeester - Kloosterlaan 4 (Ingang Choorstraat 43), 2681LB in Monster

Wedstrijd in Berkel en Rodenrijs - 10 november 2018
Team 3 in actie, foto gemaakt door Bert Busch (NTSB)


Eerste Twirl wedstrijd van team 3 - Freestyle team
Zoetermeer juni 2016

 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten