zaterdag 17 december 2022

Duo Monique v. d. Knaap en Daney Rompas provinciaal twirl Kampioen

Zondag 27 november werd in het Zeeuwse Kapelle het provinciaal kampioenschap twirlen van Zuid-Holland & Zeeland gehouden. Tijdens dit twirl kampioenschap konden de deelnemers geen promoties en NK plaatsingen behalen, maar wel per categorie een provinciaal kampioenschap indien je de eerste plaats had behaald.

De Westlandse Twirlvereniging The Maranto’s had 11 routines (shows) tijdens dit kampioenschap waarvan er negen podiumplaatsen werden behaald.

In de categorie 1-Baton junior N3 behaalde Maaike Lugtenburg de 4e plaats.

In de categorie 1-Baton senior / adult N3 behaalde Monique van der Knaap de bronzen medaille.

In de categorie Artistic pair N3 behaalde het duo Monique van der Knaap / Daney Rompas de gouden medaille en behaalde zij in deze categorie de titel provinciaal kampioen van Zuid-Holland/ Zeeland.

In de categorie Freestyle juvenile/junior 1 N5 behaalde Nikki Smit de zilveren medaille en Danika Lansdorp behaalde de bronzen medaille.

In de categorie Freestyle junior 2/senior N5 behaalde Daphne Ruinard de zilveren medaille en Lizzy Oomens de bronzen medaille.

In de categorie Freestyle juvenile/junior 1/junior 2 N4 behaalde Maaike Lugtenburg de 4e plaats.

In de categorie Freestyle N5 (Ensemble/team) behaalde team 3 van The Maranto’s de zilveren medaille en het ensemble team 3 de bronzen medaille.

In de categorie Freestyle N3 (Pair)/ AP basis pair behaalde het duo Antoinette van Bommel / Claudia Fresco de zilveren medaille.

Wij kijken terug op een mooi provinciaal kampioenschap, want de meiden hebben het weer goed gedaan. En al deze deelnemers van The Maranto’s zullen in januari 2023 weer voor de eerste keer op de wedstrijdvloer staan tijdens de Nederlands Kampioenschappen Twirl in Almere.

 Geen opmerkingen:

Een reactie posten