zondag 19 juni 2022

Twirl demo door The Maranto's bij Kom in de Kas Westland

Zaterdag 11 en zondag 12 juni werd weer het jaarlijkse evenement Kom in de Kas gehouden. Wij zijn blij dat dit landelijke tuinbouw evenement na bijna drie jaar weer kan worden gehouden. Ook onze vereniging was hier weer voor uitgenodigd om twirl demo’s te geven.

Dit jaar vond Kom in de Kas plaats op de Middenweg en de Middenzwet in Wateringen. Ook nu was alles weer goed geregeld want vanaf veiling Flora Holland kon men met pendelbussen JoJo en Vreugde Tours naar en van de locatie van Kom in de Kas Westland.

De locatie waar wij onze twirl demo’s konden geven was bij kwekerij Ansu Vanda aan de Middenzwet 22-a in Wateringen. Het was voor ons een TOP locatie!

De weergoden waren zeer goed gestemd tijdens het Kom in de Kas weekend. Dus moest alles gewoon goed komen. En de meiden hadden er ook allen zin in om hun twirl routines aan het vele publiek te tonen.

Ondanks de beperkte beschikbare ruimte werd alles super ten uitvoer gebracht.               

Ook hebben we nog een kleine twirl workshop gehouden zodat de kinderen uit het publiek de uitdaging konden aangaan en ervaren wat twirlen eigenlijk is. Gelukkig was de deelname vanuit het publiek in deze workshop heel groot. Zelfs waagden enkele leden van koor SimplyBest zich er aan om de baton ter hand te nemen en deden een poging om enkele draaien te proberen. Later vertelden zij dat het toch moeilijker is dan dat zij dachten. Aan het eind van deze zeer geslaagde twirl demo brachten onze twirlsters een saluut aan het publiek als dank voor hun belangstelling.             

Wij kijken terug op een geslaagde deelname aan Kom in de Kas.

Foto's: Ewoud Hupkes. Click op de foto om te vergroten. 





























Geen opmerkingen:

Een reactie posten