maandag 6 december 2021

Podiumplaatsen voor Maranto’s tijdens Twirl wedstrijd en “Interprovinciaal Kampioenschappen Zuid-Holland en Zeeland” in Goes

Zaterdag 27 november vertrokken in aller vroegte 7 leden van de Westlandse Twirl vereniging The Maranto’s uit Ter Heijde aan Zee naar het Zeeuwse stadje Goes.

Ondanks de aangescherpte Corona maatregelen welke vrijdagavond 26 november werden aangekondigd was iedereen ontzettend blij dat de wedstrijd gelukkig toch nog door kon gaan. Maar het was toch wel, buiten de muziek voor de routines, een stille wedstrijd. Want de wedstrijd mocht dan gelukkig wel door gaan, maar zonder publiek. Ondanks dat er geen supporters bij mochten zijn hebben onze meiden toch een super prestaties geleverd.

De uitslagen twirlwedstrijd in de ochtend:

Nikki Smit met 1 baton N5: 1e plaats.

Monique van der Knaap-Geleijnse met 1 Baton N3: 1e plaats.

Willemijn Hupkes met freestyle N5, 4e plaats.

Tessa van der Zaan met freestyle N5, 3e plaats.

Nikki Smit met freestyle N5, 1e plaats + NK plaatsing.

Ineke Hupkes-Brederoo met freestyle N4, 1e plaats.

Nikki plaatste zich dus ook voor de Interprovinciaal Kampioenschappen Zuid-Holland en Zeeland welke in de middag in Goes plaats vonden. En tevens heeft Nikki zich ook meteen geplaatst voor het NK welke in januari plaats vinden in Almere.


Foto's: Bert Busch
Click op de foto om te vergroten

Na de twirlwedstrijd in de ochtend begonnen in de middag de “Interprovinciaal Kampioenschappen Zuid-Holland en Zeeland”.  Hier hadden Maaike Lugtenburg en Danika Lansdorp zich ook voor geplaatst, maar door een blessure konden zij helaas niet meedoen.

Tijdens de opening van deze Kampioenschappen mocht Nikki Smit van The Maranto’s één van de twee vlaggendrager zijn. Dat is een hele eer, helemaal goud dat Nikki een van de uitverkorenen was.

Daney Rompas, Danique Nederpel en Nikki Smit hebben het schitterend gedaan tijdens dit Interprovinciaal Kampioenschap. En wat zijn wij trots op al onze dames van deze twirl dag.

De uitslagen van het Interprovinciaal Kampioenschap:

Nikki Smit met freestyle N5, 2e plaats

Danique Nederpel met freestyle N4, 1e plaats

Daney Rompas met freestyle N3, 2e plaats

Gefeliciteerd met deze mooie resultaten. Nu op naar het NK in januari 2022 in Almere waar Danique Nederpel, Nikki Smit, Maaike Lugtenburg, Daney Rompas en Danika Lansdorp zich voor hebben geplaatst.


Foto's: Bert Busch
Click op de foto om te vergroten.Foto: Saskia AdrianiGeen opmerkingen:

Een reactie posten