vrijdag 22 juni 2018

MOOIE RESULTATEN VOOR MARANTO TOPPERS BRITT EN MELANIE OP I.T.C. 2018

Onze twirlsters Melanie Meerman en Britt Swanborn deden in het weekend van zaterdag 16 en zondag 17juni mee aan het International Twirling Competition (ITC) 2018 in Almere.
Met de wetenschap dat het een zwaar weekend zou worden, betreft het zeer hoge niveau van de overige deelnemers, gingen de beide Maranto dames Melanie en Britt vol energie de uitdaging aan met deelnemers uit België, Duitsland, Frankrijk, Japan, Nederland, Noorwegen, Schotland, Tsjechië en Zweden.
Een wedstrijd met een W.K. gevoel, maar ook met W.K. niveau.

De eerste dag, zaterdag 16 juni, was het meteen al de wedstrijddag voor Melanie en Britt. Melanie kwam uit in de categorie Artistic Twirl Senior Level B en zij deed haar solo routine echt schitterend. Britt kwam later op de vloer in de categorie Artistic Twirl Junior 2 Level B. Ook Britt deed haar solo routine schitterend. Beide dames waren zelf zeer tevreden over de uitvoering van hun solo routine, maar ook instructrice Antoinette van Bommel was meer dan tevreden, maar ook heel erg trots op haar leerlingen.

Na hun solo routine was het weer snel omkleden want Britt en Melanie moesten ook nog als duo de vloer op. Het Maranto duo Melanie Meerman-Britt Swanborn kwam hier uit in de categorie Freestyle Pair Senior. Tijdens deze internationale wedstrijd waren alle niveaus van N3 tot en met Elite in één categorie geplaatst. Onze dames Melanie en Britt zitten nog in N3 maar ze stonden er gewoon wél tussen. Hoe trots kun je dan zijn als vereniging? “HÉÉL TROTS!”. Dan nog te bedenken dat ze totaal nog maar 3 keer op een wedstrijdvloer gestaan hebben met hun duo routine.

Dag twee, zondag 17 juni, was het voor Melanie en Britt alleen maar kijken naar allerlei routines van andere solisten en teams van zeer hoog niveau. En was het vol spanning afwachten want rond 13:00 uur werden de uitslagen bekend gemaakt.
Melanie Meerman en Britt Swanborn hebben met hun solo routine elk in hun eigen categorie een mooie vierde plaats behaald op het ITC in Almere. Super goed gedaan dames.
En ons super Freestyle duo Britt Swanborn-Melanie Meerman is in de categorie Freestyle Pair Senior elfde geworden tijdens het International Twirling Competition. Iets waar wij héél erg trots op zijn.
Dames van harte gefeliciteerd met alles wat jullie in het weekend van 16 en 17  juni hebben gepresteerd!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten