donderdag 1 februari 2018

DE OPRICHTERS WERDEN VERRAST DOOR HET W.O.S. PROGRAMMA "DAT VRAAGT OM EEN TAART"

Antoinette van Bommel had een bericht van de regionale omroep W.O.S. Media gelezen dat je iemand kon verrassen met een taart d.m.v. het W.O.S. televisieprogramma "Dat vraagt om een taart".
In het programma "DAT VRAAGT OM EEN TAART" gaat presentator Alphons de Wit (samen met cameraman Jos van Duuren) langs bij mensen die het verdienen om in het zonnetje gezet te worden.
Dus Antoinette schreef een mooie brief naar de W.O.S. om haar ouders Marga en Antoon van Bommel, de oprichters van The Maranto's, een keer in het zonnetje te zetten.
Donderdag 1 februari zaten Marga en Antoon geheel onwetend in de zaal van gymzaal De Zeester toen ineens Antoinette met een grote gebaksdoos de gymzaal in kwam vergezeld door Alphons de Wit en Jos van Duuren van de W.O.S. .
Alle leden, instructie en begeleiding wisten al weken wat er zou gebeuren. En zij hebben het heel erg goed geheim kunnen houden.
Voor (tante) Marga en (ome) Antoon was het een zeer grote verrassing dat deze taart werd aangeboden.
Uiteraard werd de taart aangesneden en mocht iedereen in de zaal mee genieten van de ontzettend lekkere taart, gebakken door Bakkerij Vreugdenhil uit Maasdijk.










 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten